Имаме важни новини за нашите последователи!  Партньорите ни, които организират

...
Имаме важни новини за нашите последователи!  Партньорите ни, които организират
Коментари Харесай

Online Advertising Conference - LIVE

Имаме значими вести за нашите почитатели! 
Партньорите ни, които провеждат Online Advertising Conference , са загрижени за здравето на своите участници и обезпокоени за обстановката в страната и света. 
В тази връзка, те взеха решение конференцията Online Advertising, планувана за 2-ри април, да се организира в онлайн формат с live stream връзка. Офлайн конференцията ще се организира, само че поради събитията, се отсрочва за месец октомври 2020. 
Информация за участниците в OA Conf 2020, които към този момент са закупили или поръчали своите билети:
 - Вашите билети са годни за Online Advertising 2020 през октомври.
 - Нещо повече, получавате безвъзмезден достъп до OA Conf Live Edition.
 - Като бонус ще получите и безвъзмезден достъп до видеата от OA Conf 2018.
Може да закупите в този момент билет за OA Conf Live . Цената за достъп до конференцията е 48лв
Лекторите , които ще изнесат лекции онлайн, са:
 - Виктор Карпенко — Основател на SeoProfy . Впечатляващи резултати в областта на цифровия маркетинг, като да вземем за пример достигнати 2 500 000 неповторими визити дневно от Гугъл в уебсайт за запознанства. 
 - Алексей Данченко — Co-Founder на eSputnik. Алексей е специалист по електронна търговия и SaaS с повече от 10 години опит. Той е създател и coach на курсове по мениджмънт, оптимизация на бизнес процеси, маркетинг и тактики.
 - Андрей Суховой — VP Growth в OWOX BI . Андрей има над 10 години опит в онлайн бизнеса, като работи в областта на Digital Analytics и MarTech и даването на потребителски решения за търговия на дребно, електронна търговия, туристически услуги, телекоми и други
Георги Георгиев — Съ-собственик на Web Focus LLC . Има над 15 години опит в онлайн маркетинга, разбора на данни, уеб разбори, статистика и дизайн на бизнес опити. През годините има и създава дузини уеб сайтове и е съветвал стотици клиенти.
Павел Антонов — Head of Mobile Performance Unit на Httpool Baltics . Екипът на Павел ръководи най-големите performance маркетинг клиенти в границите на IMS-Httpool, подсигурявайки успеваемостта на изразходваните мултимилионни бюджети в разнообразни канали и пазари. Управляваните рекламни бюджети варират към Щатски долар 2,5 млн. + на месец.
Геннадий Воробьов — Съосновател и началник на Netpeak Bulgaria . Сертифициран Гугъл Analytics и Гугъл AdWords експерт. Преподавател в Softuni Digital, трейнър в Гугъл Partners (съвместен план на Гугъл и Softuni Digital – курс за Гугъл Analytics и Train the trainers в границите на Дигитален гараж). 
Владимир Драгиев — Managing Partner, IDConsult. Владимир e експерт с над 10 годишен опит в цифровия маркетинг. Фокусът му е върху SEO, SEM и Data Collection за огромни планове. 
Станислав Димитров — Founder, Konversa. Нееднократно е бил в топ 120 на най-хубавите SEO експерти в света, съгласно класацията на Moz; 
Николай Тотов — Marketing Manager на Plesio Computers. С над 15 години опит в ритейл ИТ промишлеността, концентрира се най-много върху тематики като многоканален бизнес модел и цифрова промяна.
Joyce Qian — Head of Growth, ContactPigeon . Joyce има дълготраен опит в стратегическото консултиране, ръководство на планове и в промишлеността с компании като BoozCo и Bank of America в Съединени американски щати. 
Вземете присъединяване в OA Conf Live
P.S. Ако желаете да закупите билет за оffline събитието през октомври 2020 — може да го извършите с 5% отстъпка с промокод ACTUALNO
Организатори — Netpeak Bulgaria и Octopus Events.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР